"Garantir modalitats de consum i producció sostenibles"
L'objectiu 12 pretén canviar el model actual de producció i consum per aconseguir una gestió eficient dels recursos naturals, posant en marxa processos per evitar la pèrdua d'aliments, un ús ecològic dels productes químics i disminuir la generació de deixalles.
Així mateix, pretén impulsar els estils de vida sostenibles entre tota la població, aconseguir que el sector privat actuï sota criteris de sostenibilitat i impulsar el canvi de model a través de polítiques públiques, que eliminin els subsidis a combustibles fòssils i fomentin la contractació pública sostenible. A més, es pretendre fomentar un turisme sostenible, que generi creixement econòmic i protegeixi la cultura i productes locals.
Les empreses del sector privat juguen un paper clau per aconseguir aquestes metes, havent d'incorporar en els seus models de producció i consum criteris de sostenibilitat, invertint en innovació per al desenvolupament de pràctiques i tecnologia més sostenible, realitzant memòries de sostenibilitat i formant als seus grups d' interès en pautes de consum responsable.
5️⃣5️⃣ ¿Tienes 55 años o más? 🏥💼️ Es muy importante que te alimentes adecuadamente en el trabajo para cuidar tu salud. 🐟🍗🍎 ¡Aquí tienes 5 recetas sencillas para lograrlo! • Pita de berenjena y huevo. • Crema de zanahora al estilo tailandés. • Caballa a la parrilla con eneldo y bulgur. • Rollitos de col rellenos de setas y pollo. • Crumble de manzana con yogur helado. Y de la mano del reputado chef Koldo Royo, laureado con una estrella Michelin 👨🍳 @chefkoldo https://open.spotify.com/episode/7L54PC8c6VrXfnidZBfvMl (Copia la url o visita nuestra Bio ⬆️)