L'entitat i el prestigiós xef basc, llorejat amb una estrella Michelin, han unit les seves forces per difondre una sèrie de receptes tan saboroses com saludables.
L'objectiu és que els treballadors de tots els sectors aprenguin a menjar de manera sana i saborosa durant la seva jornada laboral i tenint en compte les característiques del lloc.
Mutua Balear i el prestigiós xef Koldo Royo, llorejat amb una estrella Michelin, publiquen una col·lecció de podcast d'alimentació saludable perquè els treballadors de tots els sectors aprenguin a menjar de manera saborosa i sana durant la seva jornada laboral.
La col·lecció, que forma part d'Onda Saludable, el podcast sobre prevenció de Mutua Balear, consta de 4 episodis en els quals el prestigiós xef basc detalla els passos a seguir per preparar una sèrie de receptes sanes i saboroses que ajudaran als treballadors a cuidar la seva salut en el treball mentre gaudeixen de plats deliciosos.
El primer dels episodis està dedicat a un element fonamental dels menjars a l'entorn laboral: el tàper. El resultat és un conjunt de plats exquisits que Koldo Royo ha sabut adaptar a les rutines del dia a dia dels treballadors. Tots ells han estat pensats per poder ser preparats un dia abans i portar-los en un recipient al treball l'endemà. Una dieta saborosa, fàcil, variada, saludable, ràpida i perfecta per a transportar. El menú inclou elaboracions com:
El segon episodi gira també entorn del tàper, però aquesta vegada Koldo Royo ens explica com dur a terme receptes fredes adaptades a aquelles persones que no disposen de microones en el treball. Amb aquestes premisses proposa plats tan suculents com:
El tercer capítol està destinat a ajudar a prevenir el cop de calor a l'entorn laboral. Està pensat, sobretot, per persones que treballen a l'aire lliure i necessiten una hidratació extra, perfecta per transportar en neveres portàtils o termos refrigerats. És ideal en èpoques de calor i també, igual que les anteriors, per llocs sense possibilitat de poder escalfar el menjar. Koldo Royo ofereix un assortiment d'elaboracions fresques perquè els treballadors es mantinguin hidratats durant la seva jornada:
El quart i últim episodi té per objectiu dotar de receptes variades a aquells treballadors que, per les especials condicions de la seva jornada, només poden alimentar-se a través de termos o ampolles isotèrmiques. D'aquesta manera, Koldo Royo ens ensenya a cuinar receptes líquides, com per exemple la crema de pèsols i altres elaboracions delicioses que anirem descobrint.
En definitiva, es tracta d'una iniciativa basada en un model d'alimentació sa, amb preponderància dels productes de temporada i de quilòmetre zero, amb els quals els treballadors podran millorar el seu estil de vida i els seus menjars diaris sense perdre de vista les condicions de la seva jornada laboral. Tot supervisat pels nutricionistes i personal mèdic de Mutua Balear i de la mà de Koldo Royo, un dels principals referents de la comunicació gastronòmica a Espanya.
L'aposta de Mutua Balear per l'alimentació rica i sana en la seva podcast Onda Saludable tindrà continuïtat en els pròxims mesos amb el llançament de nous capítols i diferents col·laboracions especials.
El es un recordatorio para "ser feliz", dada la importancia de la felicidad por razones espirituales, de salud y de familia que generan un estado de bienestar y satisfacción. Nos sumamos a este día, con felicidad infinita :)