El nou pódcast de Mutua Balear “Alimentació Saludable en el Treball” consta de 4 episodis, en els quals el cèlebre xef basc Koldo Royo detalla els passos a seguir per preparar una sèrie de receptes sanes i delicioses que ajudaran als treballadors a cuidar la seva salut a la feina.
El primer dels episodis està dedicat a un element fonamental dels menjars a l'entorn laboral: el tàper. El resultat és un conjunt de plats exquisits que Koldo Royo ha sabut adaptar a les rutines del dia a dia dels treballadors. Tots ells han estat pensats per poder ser preparats un dia abans i portar-los en un recipient al treball l'endemà. Una dieta saborosa, fàcil, variada, saludable, ràpida i perfecta per a transportar. El menú inclou elaboracions com:
El segon episodi gira també entorn del tàper, però aquesta vegada Koldo Royo ens explica com dur a terme receptes fredes adaptades a aquelles persones que no disposen de microones en el treball. Amb aquestes premisses proposa plats tan suculents com:
El tercer capítol està destinat a ajudar a prevenir el cop de calor a l'entorn laboral. Està pensat, sobretot, per persones que treballen a l'aire lliure i necessiten una hidratació extra, perfecta per transportar en neveres portàtils o termos refrigerats. És ideal en èpoques de calor i també, igual que les anteriors, per llocs sense possibilitat de poder escalfar el menjar. Koldo Royo ofereix un assortiment d'elaboracions fresques perquè els treballadors es mantinguin hidratats durant la seva jornada:
El quart i últim episodi té per objectiu dotar de receptes variades a aquells treballadors que, per les especials condicions de la seva jornada, només poden alimentar-se a través de termos o ampolles isotèrmiques. D'aquesta manera, Koldo Royo ens ensenya a cuinar receptes líquides, com:
¡Nuevo vídeo! Descubre nuestro nuevo centro asistencial y administrativo de Ibiza con todo detalle. Más de 1.000 m2 para cuidar la salud de los trabajadores de capital pitiusa.