Un plat tradicional del sud-est espanyol, ple de sabor i amb el característic color vermellós que li dona el pebre vermell i els pebrots. És una recepta que combina la suavitat de les patates amb el gust de mar, gràcies a l’ús de llagostins, per obtenir un plat complet i equilibrat.
Preparació: 50 min.
Racions: 4
Una recepta fresca i completa: sardines sucoses al forn amb un topping cruixent, acompanyades d’una amanida proteica i mineralitzant que converteix aquest plat en un menú d’estiu perfecte.
Preparació: 30 min.
Racions: 4
Un saltat ple de color, sabor i contrastos: verdures cruixents, pasta integral saciant, llegums i el toc torrat del sèsam i cacauets. Un plat vegà molt complet i energètic.
Preparació: 35 min.
Racions: 4
Una versió lleugera i ràpida del clàssic italià, amb filets de vedella a la graella i una salsa cremosa a base de tonyina i cigrons. Un plat elegant i nutritiu.
Preparació: 35 min.
Racions: 4
Un plat sorprenent i aromàtic, on la dolçor de la xocolata amarga combina amb el tomàquet, les espècies i la carn de pollastre. Els carbassons es transformen en barquetes farcides plenes de sabor.
Preparació: 50 min.
Racions: 4
✨ Hoy, 1 de octubre, celebramos el Día Internacional de las Personas de Edad.
Un día para reconocer su sabiduría, honrar sus historias y recordar que el respeto y la dignidad no tienen edad.
Puedes consultar en el siguiente enlace nuestros contenidos relacionados con la Gestión de la Edad:
Enlace Noticia escuchar y valorar a nuestros mayores es construir un futuro más humano para todos. 🌍