Un clàssic de la cuina peruana que es gaudeix fred, a base de puré de patata amb ají groc, farcit de tonyina, ou i alvocat. Refrescant, saciant i perfecte per a tàper.
Preparació: 35 min.
Racions: 4
Un entrant saborós i sorprenent: sardines al forn servides en torrada amb verdures fresques i tofu, acompanyades d’espines enfornades cruixents, riques en calci.
Preparació: 40 min.
Racions: 4
Un plat original sense forn, ideal per sorprendre: base de tortites d’arròs amb rúcula i tomàquet sec, farcit cremós de formatge fresc i coberta de truita fumada.
Preparació: 30 min. + repòs
Racions: 4
Un postre elegant i nutritiu, amb natilles endolcides amb dàtils, coronades amb merenga i fruits secs caramel·litzats amb poc sucre.
Preparació: 50 min.
Racions: 4
Un aperitiu lleuger i cruixent, amb verdures de temporada i arengada fumada, embolicats en pasta filo i enfornats.
Preparació: 35 min.
Racions: 6 rotllets
⚠️ Aviso Naranja en Baleares ⚠️
La AEMET ha activado el aviso naranja en las Islas Baleares.
Desde Mutua Balear te recordamos la importancia de extremar las precauciones y mantenerte informado en todo momento.
👉 Para más detalles, consulta nuestra web: